Looking For Anything Specific?

Γκερντ Μίλερ Ρεκορ / Lebantofski Katerripse To Rekor Toy Gkernt Miler Vid Sports Room - Για 32 χρόνια ήταν ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του παγκόσμιου κυπέλλου με 14 γκολ, ρεκόρ που πήραν.

Γκερντ Μίλερ Ρεκορ / Lebantofski Katerripse To Rekor Toy Gkernt Miler Vid Sports Room - Για 32 χρόνια ήταν ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του παγκόσμιου κυπέλλου με 14 γκολ, ρεκόρ που πήραν.. Οι μπακς είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές ομάδες επιθετικά στη λίγκα φέτος, ενώ οι 'λιμνάνθρωποι' έχουν το καλύτερο ρεκόρ στη δύση. Για 32 χρόνια ήταν ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του παγκόσμιου κυπέλλου με 14 γκολ, ρεκόρ που πήραν. Ισοφάρισε το ρεκόρ του μίλερ με 40 γκολ και τον τίμησε με μπλουζάκι «για πάντα γκερντ». Σταμάτησε τις δημόσιες εμφανίσεις από το 2013. Ο 32χρονος άσος έχει βάλει πλώρη για να καταρρίψει το μεγάλο ρεκόρ των 40 γκολ του γκερντ μίλερ τη σεζόν 1971/72.

Ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι σπάει κάθε ρεκόρ, διαλύει κάθε στατιστική και έχει ως βασικό του στόχο Ο γκερντ μίλερ κατείχε το ρεκόρ των γκολ όλων των εποχών στο παγκόσμιο κύπελλο με 14 γκολ από τα εφηβικά του κιόλας χρόνια, ο μίλερ ήξερε τι θα κάνει στην ζωή του: Κατά τη διάρκεια 15 ετών με τη φανέλα της μπάγερν, ο μίλερ σημείωσε ρεκόρ 365 γκολ σε 427 αγώνες της μπουντεσλίγκα. Ο τόμας μίλερ αναφέρθηκε στην τεράστια ευκαιρία που έχασε στην αναμέτρηση της γερμανίας με την αγγλία την ευκαιρία να σπάσει το ιστορικό ρεκόρ του γκερντ μίλερ θα έχει σήμερα κόντρα στην. Ο ομοσπονδιακός υπουργός ανάπτυξης γκερντ μίλερ προτρέπει την γερμανία να δεχτεί περισσότερους πρόσφυγες/μετανάστες.

Z5n3nm8w7z4xjm
Z5n3nm8w7z4xjm from videoadsalpha.akamaized.net
Ο θρυλικός γερμανός επιθετικός γκέρντ μίλερ πέθανε σε ηλικία 75 ετών. Ο γκερντ μίλερ ήταν ο άνθρωπος που είχε το ρεκόρ των περισσότερων γκολ σε μία χρονιά στην bundesliga, το οποίο κατέρριψε την περσινή σεζόν ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι. Οι μπακς είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές ομάδες επιθετικά στη λίγκα φέτος, ενώ οι 'λιμνάνθρωποι' έχουν το καλύτερο ρεκόρ στη δύση. Ισοφάρισε το ρεκόρ του γκερντ μίλερ με 40 γκολ (vid). Ασυγκράτητος στην επίθεση της μπάγερν, για μία ακόμη χρονιά, ήταν ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι, που έχει άλλωστε αναδειχθεί. Ο σούπερ σταρ της μπάγερν μονάχου έχει σημειώσει 17 γκολ σε 13 αναμετρήσεις στην μπουντεσλίγκα και δείχνει ικανός να σπάσει το ρεκόρ του γκερντ μίλερ. Ο ρόμπερτ λεβαντόβσκι σκόραρε με πέναλτι κόντρα στην φράιμπουργκ και ισοφάρισε το ρεκόρ του γκερντ μίλερ με 40 γκολ σε μία σεζόν στην bundesliga. Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις της ημέρας για το θέμα γκερντ μίλερ:

Aναδείχθηκε σε έναν από τους καλύτερους επιθετικούς και τους δεινότερους σκόρερ όλων των εποχών.

«επιτέλους κάποιος έσπασε αυτό το ρεκόρ, μήπως και μας αφήσουν στην ησυχία μας». Για 32 χρόνια ήταν ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του παγκόσμιου κυπέλλου με 14 γκολ, ρεκόρ που πήραν. Κατά τη διάρκεια 15 ετών με τη φανέλα της μπάγερν, ο μίλερ σημείωσε ρεκόρ 365 γκολ σε 427 αγώνες της μπουντεσλίγκα. Ο σούπερ σταρ της μπάγερν μονάχου έχει σημειώσει 17 γκολ σε 13 αναμετρήσεις στην μπουντεσλίγκα και δείχνει ικανός να ξεπεράσει τον γκερντ μίλερ. Gerhard gerd müller, γεννήθηκε 3 νοεμβρίου 1945) είναι πρώην διεθνής γερμανός ποδοσφαιριστής. Mαραντόνα, πλατινί, γκασκόιν, μπεστ, μίλερ: Χωρίς τον γκέρντ μίλερ, η μπάγερν δεν θα ήταν το κλαμπ που όλοι αγαπάμε σήμερα. Ποιος ήταν ο γκερντ μίλερ. Ο πολωνός έβαλε πλώρη για ένα μεγάλο ρεκόρ. Ασυγκράτητος στην επίθεση της μπάγερν, για μία ακόμη χρονιά, ήταν ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι, που έχει άλλωστε αναδειχθεί. Ο γκέρντ μίλερ, ήταν ο μεγαλύτερος επιθετικός που υπήρξε ποτέ και ένας καλός άνθρωπος, μια για 32 χρόνια ήταν ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του παγκόσμιου κυπέλλου με 14 γκολ, ρεκόρ που. Ο 32χρονος άσος έχει βάλει πλώρη για να καταρρίψει το μεγάλο ρεκόρ των 40 γκολ του γκερντ μίλερ τη σεζόν 1971/72. Συνολικά, ο γκερντ μίλερ κατέκτησε 14 τίτλους με την μπάγερν μονάχου, ενώ οδήγησε την πατρίδα του στην κορυφή τόσο της ευρώπης (1972), όσο και του κόσμου (1974), σκοράροντας και στους δύο.

Κατά τη διάρκεια 15 ετών με τη φανέλα της μπάγερν, ο μίλερ σημείωσε ρεκόρ 365 γκολ σε 427 αγώνες της μπουντεσλίγκα. Σταμάτησε τις δημόσιες εμφανίσεις από το 2013. Ο 32χρονος άσος έχει βάλει πλώρη για να καταρρίψει το μεγάλο ρεκόρ των 40 γκολ του γκερντ μίλερ τη σεζόν 1971/72. Mαραντόνα, πλατινί, γκασκόιν, μπεστ, μίλερ: Θα φορτώνει με γκολ τα.

O Lebantofski Espase To Rekor Toy Gkernt Miler Kai Trela8hke Vid Sdna
O Lebantofski Espase To Rekor Toy Gkernt Miler Kai Trela8hke Vid Sdna from www.sdna.gr
Θα φορτώνει με γκολ τα. Ισοφάρισε το ρεκόρ του μίλερ με 40 γκολ και τον τίμησε με μπλουζάκι «για πάντα γκερντ». Αγωνίστηκε στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του το 1963/64, ενώ στη συνέχεια μετακινήθηκε στην μπάγερν. Ρεκόρ ο μέσι, 5 γκολ ο φαλκάο. Μιλάμε για το ιστορικό γκολ του γκερντ μίλερ, στον μεγάλο τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου του 1974 που έδωσε χάρισε το τρόπαιο στη χώρα απέναντι στην πανίσχυρη ολλανδία της εποχής. Mαραντόνα, πλατινί, γκασκόιν, μπεστ, μίλερ: Φτωχότερο είναι πλέον το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, καθώς ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ έφυγε από τη ζωή σε. Ο γκερντ μίλερ ήταν ο άνθρωπος που είχε το ρεκόρ των περισσότερων γκολ σε μία χρονιά στην bundesliga, το οποίο κατέρριψε την περσινή σεζόν ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι.

Φτωχότερο είναι πλέον το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, καθώς ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ έφυγε από τη ζωή σε.

«ο γκερντ μίλερ ήταν ο μεγαλύτερος επιθετικός που υπήρξε ποτέ και ένας καλός άνθρωπος και χαρακτήρας του παγκόσμιου ποδοσφαίρου», δήλωσε ο πρόεδρος της μπάγερν, χέρμπερτ χάινερ. Ο γκερντ μίλερ όπως θα τον θυμούνται πάντα οι φίλοι του ποδοσφαίρου. Ισοφάρισε το ρεκόρ του μίλερ με 40 γκολ και τον τίμησε με μπλουζάκι «για πάντα γκερντ». Ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι σπάει κάθε ρεκόρ, διαλύει κάθε στατιστική και έχει ως βασικό του στόχο Ο 32χρονος άσος έχει βάλει πλώρη για να καταρρίψει το μεγάλο ρεκόρ των 40 γκολ του γκερντ μίλερ τη σεζόν 1971/72. Με γκολ στο 90ό λεπτό του αγώνα με την άουγκσμπουργκ, ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι έφτασε τα 41 τέρματα στην σεζόν και έσπασε το στοιχειωμένο ρεκόρ του γκερντ μίλερ. Ο σούπερ σταρ της μπάγερν μονάχου έχει σημειώσει 17 γκολ σε 13 αναμετρήσεις στην μπουντεσλίγκα και δείχνει ικανός να σπάσει το ρεκόρ του γκερντ μίλερ. Ο ομοσπονδιακός υπουργός ανάπτυξης γκερντ μίλερ προτρέπει την γερμανία να δεχτεί περισσότερους πρόσφυγες/μετανάστες. Ο γκερντ μίλερ ήταν ο άνθρωπος που είχε το ρεκόρ των περισσότερων γκολ σε μία χρονιά στην bundesliga, το οποίο κατέρριψε την περσινή σεζόν ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι. Ρεκόρ ο μέσι, 5 γκολ ο φαλκάο. Ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι απειλεί τα ρεκόρ του θρυλικού γκερντ μίλερ. Ασυγκράτητος στην επίθεση της μπάγερν, για μία ακόμη χρονιά, ήταν ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι, που έχει άλλωστε αναδειχθεί. Απολαυστικό ήταν το παιχνίδι ανάμεσα σε μπορούσια ντόρτμουντ και λειψία.

Ασυγκράτητος στην επίθεση της μπάγερν, για μία ακόμη χρονιά, ήταν ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι, που έχει άλλωστε αναδειχθεί. Απίθανοι χάαλαντ και σάντο, έσπασαν το ρεκόρ του γκερντ μίλερ! Ο γκερντ μίλερ κατείχε το ρεκόρ των γκολ όλων των εποχών στο παγκόσμιο κύπελλο με 14 γκολ από τα εφηβικά του κιόλας χρόνια, ο μίλερ ήξερε τι θα κάνει στην ζωή του: Ο τόμας μίλερ αναφέρθηκε στην τεράστια ευκαιρία που έχασε στην αναμέτρηση της γερμανίας με την αγγλία την ευκαιρία να σπάσει το ιστορικό ρεκόρ του γκερντ μίλερ θα έχει σήμερα κόντρα στην. Ο σούπερ σταρ της μπάγερν μονάχου έχει σημειώσει 17 γκολ σε 13 αναμετρήσεις στην μπουντεσλίγκα και δείχνει ικανός να ξεπεράσει τον γκερντ μίλερ.

Jg1cforwby7orm
Jg1cforwby7orm from www.iefimerida.gr
Κατά τη διάρκεια 15 ετών με τη φανέλα της μπάγερν, ο μίλερ σημείωσε ρεκόρ 365 γκολ σε 427 αγώνες της μπουντεσλίγκα. Οι μπακς είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές ομάδες επιθετικά στη λίγκα φέτος, ενώ οι 'λιμνάνθρωποι' έχουν το καλύτερο ρεκόρ στη δύση. Ο γκερντ μίλερ όπως θα τον θυμούνται πάντα οι φίλοι του ποδοσφαίρου. Mαραντόνα, πλατινί, γκασκόιν, μπεστ, μίλερ: Έσπασε το ρεκόρ του γκερντ μίλερ ο λεβαντόφσκι. Ο 32χρονος άσος έχει βάλει πλώρη για να καταρρίψει το μεγάλο ρεκόρ των 40 γκολ του γκερντ μίλερ τη σεζόν 1971/72. «ο γκερντ μίλερ ήταν ο μεγαλύτερος επιθετικός που υπήρξε ποτέ και ένας καλός άνθρωπος και χαρακτήρας του παγκόσμιου ποδοσφαίρου», δήλωσε ο πρόεδρος της μπάγερν, χέρμπερτ χάινερ. Συνολικά, ο γκερντ μίλερ κατέκτησε 14 τίτλους με την μπάγερν μονάχου, ενώ οδήγησε την πατρίδα του στην κορυφή τόσο της ευρώπης (1972), όσο και του κόσμου (1974), σκοράροντας και στους δύο.

Ο γκερντ μίλερ ήταν ο άνθρωπος που είχε το ρεκόρ των περισσότερων γκολ σε μία χρονιά στην bundesliga, το οποίο κατέρριψε την περσινή σεζόν ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι.

Ο γκερντ μίλερ ήταν ο άνθρωπος που είχε το ρεκόρ των περισσότερων γκολ σε μία χρονιά στην bundesliga, το οποίο κατέρριψε την περσινή σεζόν ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι. Ο γκερντ μίλερ όπως θα τον θυμούνται πάντα οι φίλοι του ποδοσφαίρου. Απίθανοι χάαλαντ και σάντο, έσπασαν το ρεκόρ του γκερντ μίλερ! Ισοφάρισε το ρεκόρ του γκερντ μίλερ με 40 γκολ (vid). Ο 32χρονος άσος έχει βάλει πλώρη για να καταρρίψει το μεγάλο ρεκόρ των 40 γκολ του γκερντ μίλερ τη σεζόν 1971/72. Ο μέσι πέτυχε 2 γκολ στην νίκη της μπαρτσελόνα επί της μπέτις και έσπασε το ρεκόρ του γκερντ μίλερ (videos). Ο πολωνός έβαλε πλώρη για ένα μεγάλο ρεκόρ. Ποιος ήταν ο γκερντ μίλερ. «ο γκερντ μίλερ ήταν ο μεγαλύτερος επιθετικός που υπήρξε ποτέ και ένας καλός άνθρωπος και χαρακτήρας του παγκόσμιου ποδοσφαίρου», δήλωσε ο πρόεδρος της μπάγερν, χέρμπερτ χάινερ. Ο γκέρχαρντ «γκερντ» μύλερ (γερμανικά : Αγωνίστηκε στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του το 1963/64, ενώ στη συνέχεια μετακινήθηκε στην μπάγερν. Ο ομοσπονδιακός υπουργός ανάπτυξης γκερντ μίλερ προτρέπει την γερμανία να δεχτεί περισσότερους πρόσφυγες/μετανάστες. Ο ρόμπερτ λεβαντόβσκι σκόραρε με πέναλτι κόντρα στην φράιμπουργκ και ισοφάρισε το ρεκόρ του γκερντ μίλερ με 40 γκολ σε μία σεζόν στην bundesliga.

Για 32 χρόνια ήταν ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του παγκόσμιου κυπέλλου με 14 γκολ, ρεκόρ που πήραν γκερντ μίλερ. Ο πολωνός έβαλε πλώρη για ένα μεγάλο ρεκόρ.

Posting Komentar

0 Komentar